Inbjudan

Nu fick vi precis en jättefininbjudan till bröllop! Den roligaste jag läst och finaste faktiskt hittills (bara att Rädis ska vara toastmaster tar alla priser hahaha.).
Så nu blir det två bröllop i September. Föratt itne tala om alla födelsedagar.
Men jag blev så glad över inbjudan. =)




Det slog mig precis att min mage kommer ju att vara gigantisk då... *hm*

Kommentarer
Postat av: Mickan

Vavava?Vilka ska gifta sig och VARFÖR I HELA FRIDEN kommer din mage vara stor? Ska Kaspian bli storebror?Herregud, nu blir jag HUR nyfiken som helst, berätta nununununu!!!!Kram från ett MYCKET regnigt UK. (Fast jag tycker det är mysigt, ska snart ut o plaska i vattenpölar;)

2008-07-09 @ 17:54:11
Postat av: Jolin

hahahaha du e så go. Johan Eklund ( som har barn med Anna Lindgren dy vät )och Kristina ska gifta sig i september och Micke Björnberg och hans Christina ska gifta sig i augusti. Mycket trevligt.

Jodå det är tillökning på g för Bardherna. =D Fram i januari är det beräknad nedkomst. Helt suvve.

KRAM!

2008-07-10 @ 15:28:07
Postat av: Mickan

HERREminGUD!GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!Jag blir helt rörd, åh så glad. VArför vet jag inget förrän nu för?Berätta allt, vad tror du att det blir? Jag blir helt knäpp, ni springer ifrån mig med hästlängder vad gäller vuxenpoäng. Fast...Jag tror inte jag är redo än. På länge. Jag ska ta världen med storm först. Eller nåt. Då är jag inte hemma när Kaspian bir brorsa. Jag har flyytat vidare till NZ då ju...typiskt. Jag missar allt. Jämt. Men jag är så glad för er skull, får jag komma o säga hej sen, när jag är hemma igen? Vill gosagosagosa med bebis. Helt otroligt, jag är så imponerad. Nej, ingen post än, hoppas snart. Massa massa massa grattiskramar från en rörd Mickan (Nej, man får inte gråta på kontoret, får inte får inte)

2008-07-10 @ 17:00:08
Postat av: Malle

Nummer ett! Har slarvat med bloggläsandet ett tag och totalt missat att ni flyttat, vart bar det hän? Och sen nummer två förstås, GRATTIS GRATTIS GRATTIS FLERA GÅNGER OM TILL BÄBIS-SKAPANDET! :)Syyperkyyl :) Kram!

Postat av: Marie D

Heej!!

nämen ska Kaspian bli storebror?!

Grattis!!

vad kul,mysigt med bebis mage igen!!!

Ska ni flytta inom samma hus??



kraaam

2008-07-12 @ 15:25:16
URL: http://babyblogg.se/familjendyvnas
Postat av: Jolin

Mickan: Ju fler vuxenpoäng jag skaffar mig desto mer har jag ett behov av att få vara liten känns det som. :-) De e knas.

Du är alltid välkommen här tant Mickan det vet du.KRam och tack för alla grattis!



Malle: Vi har bara tagit vägen till första våning i samma hus. Inget extravagant här inte ;-). Nu har vi ett rum extra och massa kvadrat mer visserligen men det känns ganska samma.

Ja det är syyyperkyyyl! Tack! :-D KRam!



Marie: Ja! Nu bakas det bäbis i magen igen. På första försöket dessutom. Stolligt är väl det minsta jag kan säga.

KRAM!

2008-07-15 @ 17:03:54
URL: http://jolin247.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback