Mullbergaskolan

Ja.

Stuck in the middle with you

Ja mycket har hänt.
Vi har varit o hälsat på nere i Onsala och träffat  morfar Otto, Karin och morbror Viktor. Föratt inte glömma att vi har sett havet för första gången på alldeles föööör lång tid.
Kaspian har varit på cirkus och jag har övningskört. Eliot tuttar på sina händer och tycker det är hysteriskt kul att bli pruttad på magen och Erik har kört  lastbil ( LASTBIL folks! DET är STORT.)
Livet går iaf i nte bakåt för familjen Bardh.
Kanske något mer i sidled...

Mina fötter står i två diken.
Ena vill stanna här o ge mina barn det som jag inte växte upp med. Ett hus och samma kompisar ånda från dagis till gymnasiet.
Andra vill ut i världen och ge mina barn det som jag heller inte växte upp med. Ett liv på fri fot och äventyr så det blir vardagsmat.

Det är svåra i-landsproblem att tas med.

Bilder utlovas inom kort!

Stress!!

Jag borde verkligen göra en massa andra saker som jag måste verkligen göra nu. Innan Eliot vaknar igen. Men det är  sjutusen år sedan jag läste bloggar och bloggade.
Ibland är det HEEEEMSKT stressigt att vara supermamma.

ja du.... hoppas skinkan var god...

ÄR det en sammansvärjning vi talar om?Och sen kommer jag in på toa och då är tandkrämen slut.... Va?

Pruttfejsbok! >=(

ja nu blev jag lite sur då.
Hemskt personligt tar jag det med.
Alla andra kan säkert komma in på fejsbok.
ALLA utom jag.


Jag som bara vill byta profilbild.
Prutt på dig fejsbok.

Ha!
Nu ska alla få se hur jag ser ut här iaf!


Ja typ såhära kanske!

(Jag ska passa på att presentera mig lite. Det har jag ju inte gjort.
Åldern är inte relevant fast jag är 26. Det är nästan 30.
Hua.
 Moving on.
Vi är tre till i min familj om man inte räknar fiskarna.  De andra finns på bild härnedanför.
Han med mycket ansiktshår är min Erik. Vi avskydde varandra när vi började umgås. Han var en riktig smartypants. Inget har förändrats utom min förmåga att anpassa mig. Tror jag. ;) Vi gifte oss borgeligt fredagen den 13 jan 06. ^^
Han är lite äldre än mig och tillsammans är vi mycket stolta föräldrar till de finaste och smartaste pojkar världshistorien någonsin skådat.
Kaspian är född sep 05 och Eliot nu i feb. Den första ville gärna stanna kvar i min mage medans den andra hade väldigt bråttom ut. Så kan det gå!
Som alla andra vårar kliar det i oss och vi vill flytta ifrån Falköping men vi är fortfarande kvar.
Jag kommer ursprungligen från Gbg hållet medans Erik kommer ifrån Jönköpingshållet. Vi har tjocka släkten härikring förutom min pappa och lillebror som bor med hela sin familj i Kunsbacka.

Jag är väldigt kreativ men tiden räcker inte till. Pågående projekt är dreads och uppstyrsling av gästrummet.
Nog nu.)

Prutt på fejsbok!


På begäran ;)Den här sista bilden är på ett par urgoa ongar som vi såg idag på "marken". De stod o tjoade innan med varsinn gitarr och var stencoola. Jag frågade om jag fick ta en bild på dom för de gjorde mig så glad. Självklart sa de och drog av ett riktigt hårdrocksvrål och posade som sig bör.

Idag ringde Michellen från NZ. Så jag har varit på redigt bra humör hele dan.

Kaspian

Nu är det andra natten min kille har sovit utan tutte!

Han glömde bort att han lagt den på toahyllan och så såg han den inte när han skulle lägga sig i förrgår. Sen när jag skulle hämta den var den spårlöst borta.

" Mamma det går inte utan tutten!" ,förklarade han för mig och vi letade igenom hela lägenheten.
 Sedan när Kaspian inte orkade leta längre ( inte vi heller för den delen) utan låg i sängen så visade Erik tutten för mig och viskade:
"Vad gör vi nu då?"

Då har den legat i hans ficka hela tiden.

" GÖM DEN FÖR FN" väste jag.
Jamen vad annars liksom?
 Här har man chansen att få sin son tuttfri och så undrar karln vad man ska göra av tutten som sonen faktiskt gått och lagt sig utan. Frivilligt! Ja. Suck.
Kaspian somnade jättebra. Naturligtvis.


Fantastiskt.Sugen

Nu i det fina vårvädret blev jag lite sugen på att börja stegräkna igen. Någon som vill hurta sig med mig?

Igår var vi ute hela dagen men då glömde jag ju stegräknaren naturligtvis. Snurrpanna.

Iallafall så hade vi jätteskönt och roligt. Jag tog fina bilder på Kaspian och jag hade mina fina nya solisar på mig. Ska lägga upp så fort jag kan men vår dator är ju seeeg. Det kan ta en stund det hela.

Kaspian sprang med sin nya cykel hela dagen nästan och vi fikade ute i solskenet med mamma. Sen mötte vi upp Eriken och promenerade hem.

Nu har Erik uppskrivning! Han skriver upp för C kortet om jag inte är helt ute o snurrar.  ska bli spännande o se hur det gått sen....


Vi ska till stan idag. Det är "Marken". Med andra ord som iten är så bonniga så är det vårmarknad i stan. Massa stånd ( haha) där de säljer allt från himmel och jord i tjafsväg. Ska ta bilder där med.

Ospännande inlägg men jag är trött nu. Igen. Eliot sover. Kanske skulle ta igen mig lite?