Han och hon

Jag kommer ihåg saker som hände för flera år sen. Såna där bra saker.
Stunden med J när jag hade en yttepytteliten lägenhet som alla gick ut och in i utan att knacka. Jag mådde sådär bra då. Harmoni i själen typ.
J hade långt vackert hår. Han luktade tuggummi och rökelse. Kaffe, godis och annat onyttigt åt han inte. Det var alldeles för onyttigt för hans vältrimmade kropp 2b. Vi var helt tvärtom med det. Men han delade med sig av sina konsttiga saker den stunden på min madrass.
Jag satt gränsle över honom och vi pratade om hans tuggummivana. J tuggade överallt och jämt. Jag undrade varför. Hans leende bländade mig och jag hörde honom svara men jag hörde inte vad han sa.
Sen satte han sig, höll om mig och vi bara kysstes och myste. Vi höll på att gå i taket när K rusade in och var så mulen. Han pratade på väldigt bestört om någon orättvisa samtidigt som han lastade av sin plånbok, nycklar och cigg på bordet framför oss. K brukade göra så. Han var väldigt självcentrerad.
Orättvisorna bara haglade ur mun på honom tills han tittade upp och verkligen såg oss.Jag riktigt såg hur kugghjulen satte igång och han tystnade. K tittade på oss och en bitter min steg i hans ansikte.
-Värst va ni sitter här och ser kära ut da!
Han fnyste och såg uppfodrande på oss.
J fick eld i baken och flög upp. Han mumlade någon ursäkt om att han var tvungen att springa över till sig och nått om tvätt. Diskret.
Jag skrattade och la mig på madrassen. K tittade på mig. Jag tyckte mig se en glimt av sorgsenhet där bakom stenhårditeten men jag kan ha sett fel. Sen vände vi blicken till Simpsons på tv:n.

Det skulle inte komma fram att J och jag var involverade. Faktum är att detta är första gången jag "berättar" detta minne för någon.
Jag plockar fram det ibland när jag behöver komma ihåg att allt inte var så farligt. Det var bra ibland med.

Hmmm

nu försvann det jag skulle skriva ur huvet.

*funderar longtime*

mintchoklad är himmla gott allså.

Himla vuxet

Stolt innehavare av bil modell kombi: ja!
Sopsorterar: Ja!
Hemtelefon: Ja!
Medlem i facket: Ja!
Ungsrengörinsmedel i städskåpet: ja! ( blir även jättekåt på att testa om mitt nyinköpta rengöringsmedel funkar så jag testar det direkt vid hemkomst. Nu senast: Super Yes sprejjet.)
Tvättstugenazi: Ja!
Cykelhjälm: I mitt huvud ja men på; dessvärre, nej.

Nu är det vuxet i det Bardhska hemmet. Till och med The Bardh Himself är vuxen*.... Tänka sig.

Första åkturen i Prins Valiant ( som vi smakar på ett tag) bar oss till McD och en firarMcFlurry. Superduperbil alltså!

Kram!*Kanske inte med de typiska killgrejjerna kanske men ganska så ändå.

Ett nytt ord om dagen!

Ok den senaste skörden Kaspian ord:
Booo! ( ko)
Pappa! ( ja just det! Pappa!)
Tövel! ( stövel. Ibland är det ett gurgel innan som vi uttytt som gummi...)
Mamoa! (mormor eller morfar)
Igitta! (Birgitta. Även känd som farmor)
Geta! ( Margareta, en av fröknarna på dagis)
Biiiil!
O-o! (volvo)
Itta! ( sitta)
OOOwaoow!!!
Iusch! ( rynk på näsan och iusch när jag visar vad det var som kom ut ur näsan när han fräst alldeles nyss.

Han gör en massa söta saker med som vi filamr men som jag aldrig lyckas ha tid med att lägga upp på youtube. (Det slog mig just att jag inte ens kommer ihåg mitt lösen där men jaja)
Men jag ska skärpa mich!

Kram


En variant av golf

Mycket har hänt, faktiskt, sen sist.
Varit på trevlig och god middag hemma hos Mickan. Mycket gott och trevligt med Matlagerskan, Trulz och Elsa. Ska försöka mitt yttersta att efterapa den goda maten här hemma någon dag. Men var lugna! Jag larmar alltid brandkåren och räddningstjänsten innan det lagas mat här!

Erik fick slutbeskedet om praktiken! Det blir en provanställning vid midsommar!!! Tjohej!!!!!

I Fredagskväll så var jag, Kristiiiin ( formerly known as Kicki. Mycket roligare att säga Kristiiin) och Liza på plats när det var dags för Lokatt spelning i parken!
Å gud så kul jag hade!!! Nästa gång du är på spelning så kolla in trummisens miner och tänk dig hur det skulle vara och se dom i sängkammarmörkret.... hahahahaha....
Det var en del bra lokala förmågor och ett band från Västerås som var minst sagt underhållande...
De hade en "maskot", som de uttryckte det, som gick ut på scen då och då. Han var klädd i kåpa, vitmålad i ansiktet och såg lite sådär ond ut. Han eldpoiade och sprutade också eld. La Grande Finale toppades med att han kom ut på scen med ett långt rör som han höll som om det vore ett hölster för sina mer intima delar...i en lite mer stående position.... Jaha tänkte vi. Vad kan då detta vara måntro? Det hela klarnade när det hördes ett "POP!" och vi stod i ett regn av konfetti två sekunder senare... Då vill jag också tillägga att detta bandet spelade sist och det var runt tjugo pers kvar....... overkill tror jag att det kallas....
Btw: www.astralkingdom.com

Ett mycket underhållande spektakel vill jag lova och både Handels ( som vi representerade) och SSU fick några nya stjärnor på sin himmel.


Denna veckan har varit hektisk. Jobb och en sjuk son. Igen. Öroninflammation igen. Så nu äter grynet medicin och vi hoppas på att han ska slippa eländet för all framtid... igen...
Detta fick oss att fatta beslutet att vi ska skaffa oss en bil. Det är så jobbigt att vara beroende av andra när man behöver ta sig in till jouren tex. Så svärmor hittade en WV golf variant ( tror jag att det var). Kombi som låter alldeles för bra föratt vara sann.
"Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Perfekt familjebil!
Pärlblå med ljus fräsch klädsel.
Nybesiktigad utan anmärkning.
11500 mil.
Vinter och sommardäck medföljer.
Airbag på förarsidan och sidoairbags.
AC.
Dragkrok.
CD-stereo.
Servostyrning.
Centrallås och elbackspeglar
Rails och insynsskydd.

En ägare."

En -98 för 37000 kr.
På bilden ser den superfresch ut.
Så imorgon bär det av till Boråstrakten för inspaning och eventuellt köp av bil. Mycket vuxet och så..

Jag går i inredningstankar om vår hall. Vi har en sån dära trist hatthylla som är standard. ASTRIST. Så nu ska här bli lite Ernst fasoner och fixas och donas själv.
Tänker att jag ska ta en före och en efterbild så fort det är klart.

Jaja. Kram på er!