Känns renoverat

Nu äntligen har rörmokaren vart här. Han har bytt blandaren i köket o i badrummet. Inge mera skabb här inte!
Imorron blire dessutom bad i badkar! Tänka sig vicken lyx!
Det blir ju lite annan känsla och ser bättre ut. Lite renoverat.
Ja och nu undrar ni hur lite det egentligen händer i mitt liv. Väldigt lite faktiskt men desto fler roliga teorier och filosofier! :-)

Igår ( snarare inatt kanske) såg vi Eragon. Jag har nog inte blivit besviken på en film någonsin. Jag blev inte ens såhär upprörd när jag såg slutet på Pirates 2.  Jag hade verkligen sett fram emot den och blev stormförtjust när Erik deklarerade att vi kunde titta på den äntligen.
"Eragon" och "Eldest" är de två böcker som jag har läst nu senast som gjort att jag inte vill läsa ngt annat tills den tredje sista boken kommer i samma serie.... Vilket säger allt om hur mycket jag älskar böckerna. Dessutom är det väldigt bra "nybörjar" fantasyböcker. Otroligt välskrivna och inte hundra olika namn att hålla ordning på, på samma gång. Mycket bra.

Min frustration och aggretion ( stavas det så?) blev mastodontstor när vi sett en bit in på filmen. Frustande och svärandes inser vi att de inte följer boken alls och ändrar på allt... Man fattar inte vitala grejjer och de har tagit bort saker som eliminerar chansen till en uppföljare! DÅRAR!!!
Vi blev tillomed såpass upprörda att vi ska minsann skriva ett brev! Nåja ett mail iallafall  och uttrycka vårt missnöje!

Varningens ord! Se för guds skull inte filmen om du läst boken. Eller kort o gott; Se för fan inte filmen utan läs böckerna istället!!!!!!


Listor....

Det slog mig när jag diskade förut ( rörmokaren har fortfarande inte varit här surpris surpris!) att jag kan ju lägga in listor här!! Whooopi! Älskar listor ju! :-D
De listor som jag skriver när jag städar o grejjar om plus handlingslistorna besparar jag er men resten av mina listor får ni lida genom. *hehe*

Lista nummro uno: ( ta en paus efter varje o njut....)

Tha most gårdjus famous men: i oordning
Deppen ( som pirat och flumm i Fear and loathing...)
Tommy Lee (Habbahabba)
Pitten
Persbrandt
Ryan Dunn

osv. kompletterar allt eftersom...
Det kan ju verka som att det är ganska juvenilt i mitt huve men jag tycker att det är trevligt att göra listor föratt liksom staka ut vart man har sig... jag är ju trots allt lite virrig.


Den där rörmokaren alltså. Man kan ju tycka att det borde vara dags att kalla in skallgångskedjan när en person vart bortsprungen i mer än en månad....
Nåja. Nu lägger gubben Kaspian så nu ska jag köpa godis ( som jag förövrigt inte ätit nått sen i förra veckan ! Brabra !!) och locka håret.
Heute Heute!!!

Ja så har man hamnat i bloggträsket.
Börjar skriva nu föratt det ser så trevligt ut när andra skriver så att jag började fundera om inte jag har ngt att dela med mig av. Och joo. Det har jag nog...lite granna iallafall.

(En varningens ord bara! Ibland så känner jag föratt vara rättstavningens tappre fanbärare men oftast så blire att ja skriver tal...;-) Also jag använder mig av svengelska när jag skriver samt vissa stav"fel". men det är karaktär och lite kanske...mm vahetere.....excentriskt.. *hahaha*)

Idag så ska rörmokaren komma. Han skulle kommit med ett badkar i början av december men nu idag kanske han iaf hittar hit o fixar vår Niagarakran i köket.
Det föreligger viss risk för köksdusch varja gång man vrir på kranen...
Jaja... Ska fortsätta måla på min sjöjungru idag tänkte jag. Har fastnat. Tuttarna är svåra.

Greys anatomy igår gjorde att jag satt med blöta kinder o snörvlig näsa i fåtöljen igår och Tänkte över saker o ting. Det är lustigt att vissa program har en sådan inverkan på en.
Förövrigt har min favvoserie börjat på 6:an till allmenhetens beskådan! Varje vardag kl 18 synes Tillkan, Jackson, Sam och Jack i rutan till min stora förtjusning.
Trots att jag redan sett alla avsnitt ( tack vare Bardhenpössen) så är det ändå så härligt att se dom igen.

Jaja.

Tjing!