petitesser

Man kan ju inte få allt.
Jag får se den stora bilden och vara glad för det som fanns då och hoppas på mer i framtiden.
 Det är vansinnigt irriterande att sitta som ett klistermärke på en blöt yta som ruskar  på sig och krama sönder och putta bort de som betyder mer än så. Vad värre är : jag vet inte hur jag ska bryta trenden. Jag vet inte hur.
Det kan vara en kombination av min rädsla för telefoner, rädslan föratt behöva säga hejdå ( igen) och min ångest över allt jag måste vara föratt vara en bra vän. Jag vill hemskt gärna. Men vill jag inte för mycket och kväver så vill jag mycket men drar mig undan. Det finns ingen jämnvikt. Putta bort eller krama ihjäl. Pick your poison.

Jamen va fan!?

Vet du? Skit i det då.
Bara låt bli.

Gah!!! Jag blir så förbannat trött när ingen kan bara räkna med mig i sin självupptagenhet! ......prutt på dig.


Nej jag är kanske inte helt nöjd med situationen men så nöjd man kan vara under omständigheterna. Jag behöver liksom inte bli gnuggad i ansiktet med din intighet och viktighet med livet hit och dit!!!

Ja jag är lite arg.  Inte en jäkla rad. Nada.... prutt på dig då.

Så jävla slovakien....

Merry XMAS!

Ja! Merry xmas Futurama style gott folk!!

image87

Tyst så länge

Det var så tyst en lång lång stund men så hördes ett liten ton långt bort. Hej.Kram och God jul!

Borttappad

Jag har tappat bort så mycket av mig på vägen och glömt bort mig. Nu försöker jag lägga in saker som jag vet är accepterat och bra, försöker ersätta. Försöker in i märgen hitta och se vad det är som saknas mig så, som jag tappade på vägen till att bli mamma,fru, vuxen och mogen. 
Men passionen räcker inte till mer än det som är nu och tiden är knappare än så. Ändå sitter jag varje dag och känner mig lite vilsen och borta i själen. Jag sörjer lite grann. Jag sörjer allt det som jag tog vara på och sörjer att det fanns eld i min själ då.
Gudarna ska veta att mitt hjärta brinner himlastormande för Kaspian och Erik och allt som är bra men inte för mig, inte längre. Det är så någonting som saknas.
Är tricket att leta? Leta tills man gjort allt? Målat alla bilder som man kan se, printa ner alla ord som bildar förfärliga meningar i huvudet? Gått överallt och lyssnat till allt som går att höra?
 Ska man kämpa lite till? Eller ska man bara sätta sig ner och vänta på att bli kämpad till?


rock on

  

bzzzz

bzzzz

Fastnat

Jahopp. Nu är vi fast i en annan serie.
Förutom Stargate Atlantis ( som helt magiskt dyker upp på datorn runt varje tisdag) har vi fastnat i :  Eureka,  Primeval,Simpsons och The Hogfather ( en miniserie men Terry Pratchett så måste nämnas).
Vi har en del avslutade i bakfickan med; FUTURAMA ( som för övrigt är något jag somnar till varje kväll. A wee bit screwed up i know), Stargate SG1... sen var det visst itne så många fler.
Men påbörjade men inte avslutade men inte fastnat i ; Battlestar Galactica, Heroes ( jag fastnade inte, för läskigt med mamman till pojken, men Erik gjorde det), Andromeda, Star Trek Next generation ( slötittar ibland), Farscape ... sen kommer jag iten på mer.
Sen har vi ju de som går på tv som är girliegirl. Greys, Desperat.
Vidare till Family Guy, Christine ( som jag avgudar), Frasier, The Office, Vänner,  och å herreguuud jag MÅSTE SKAFFA MIG ETT LIV!!!! hahahahhahahahaha

Superintressant läsning eller hur?

Kaspian säger nu: Mamman, Pappan, Åh nej, Ja tacktack samt massor mer men det är dessa som faktiskt får oss att dra på smilisarna på dagarna om man inte räknar med hela hans uppenbarelse då.

Vi har sett på Torsk på Tallinn och Dexter nu ikväll och jag är lite hög på socker. Men jag måste sova nu för imorgon ska jag o min mamman på loppis. Det ska bli så kul. Det var längesen.
Eriken ligger dessutom i sängen o kraxar om att jag ska komma nu. Han låter som om han är tillbaka i målbrottet för han är förkyld. En jobbarkompis talade om för honom att man skulle dricka rom då. Jag hejjade ivrigt på, trots hans väldigt sexiga kraxande ( a`la hes George Clooney), för det är hemskt att hela tiden säga vaaa? som en helt dement tant ( jag är ju bara halvdement menar jag).

Ordbajseri ser jag. Det får mig att tänka på den sagan av Tage Danielsson, den om när gud bara gav oss en viss summa ord som vi kunde använda och sen när man använte den kvoten så fick man helt enkelt vara tyst. Älskar den. Hade den varit den bistra sanningen så hade jag varit tyst sen länge.

"Its a trainwreck! No, its Britney Spears! No no its ..."

Jag hade en superb dag igår! Helt otippat vakande jag och var PIGG! Jag gick runt o var pigg precis hela dagen! Det ordnades saker och gick ut och gicks o grejjer! Jag har varken varit pigg eller företagsam eller mått helt och hållet bra en hel dag alls på ..... ja flera månader! Hoppas det håller i sig.

Nu har jag precis kollat vad det står i de bloggar jag läser. Egentligen borde jag hedra Skinhead Barbiedoll i varje inlägg jag skriver för den donnan är helt otrolig. Det är världens undergång som hon kämpar mot  nu. Jag önskar så att jag kunde vara där och stötta henne. Eller ja, göra allt det åt henne som hon inte orkar/pallar. Tvinga mig på. Öppna dörren, svara i telefonen och öppna posten så hon inte skulle behöva få ångest över just det.Trösta och ruska i och tala om att det inte är farligt att gråta. Man slutar så småning om...
Jag känner henne inte men jag har lite distans till min egen lilla miffokällare och jag skulle så gärna vilja hjälpa henne upp igen.
Så sitter jag där och vill skriva massa saker och smitta av mig lite när jag har bra dagar. Hoppas på att det rubs off men jag hittar inget som inte låter tillgjort eller "jag vet preciiis hur du känner dig!". Så det får vara.


Mot min vilja surfar jag in på Blondinbellas blogg. Det är som med Brittan eller en olyckshändelse. Det är hemskt och man förfäras men man kan inte sluta stirra.
Ena sidan av mig säger : Man snälla hon är ju bara sexton år!
Andra sidan av mig säger: Jamen för fan hon är ju SEXTON år!!!

BedrägerICA

Fy fan vad jag är upprörd!
Uppdrag Granskning tog ikväll upp ICAs köttsvineri! 

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2232&lid=Uppdrag_granskning&from=menu

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=991742

Funky nasty shit!!
Då undrar ju jag vilka andra matbutiker som fixar o lurendrejar såhär och om Scan också har kommit på den briljanta idén?

Alltså jag handlar kött i illusionen om att det är nymalet. Är det så att det är ompackat så kan man väl för fan lägga det brevid, dra av halva priset och tala om att det är ompackat?
Följande undrar jag hur farligt det är egentligen att äta kött som har fått dra sig ltie extra?
Då menar jag inte skämt kött men inte purfärskt.Vad kan jag få för sjukdom?
Dör inte alla bakterierna när jag steker/ungsgrillar/grillar/kokar köttet? och vad gör det då för skillnad?


Oavsett är det felfelfelfel att lura folk på det där sättet!  Vi har rätt att veta vad det är vi köper! Betalas det för Nymalen köttfärs så ska man ha det också.

Fördomsfull som fan

Nu är K på dagis och jag är halvvägs ner i sängen igen.

Det stod en hund utanför dagis när jag gick hem igen. En beige muskelövergödd Belgian Bluepitbull. Jag går en stor omväg varje gång för han skrämmer rent ut sagt skiten ur mig.  Det som förhöjer skräckkänslan är  hans mjölkvita öga. Jag misstänker att han är blind. Eller så är det ett trick när han tror att hans storlek inte skrämmer.
Ja. Det kan nog vara så att jag är fördumsfull ja. Han kanske är världens mest cuddlyuddliest. Men det kommer jag aldrig att ta reda på....

PR tricket

Snacka om att Blondinbella gjorde ett snyggt PRtrick
 eller?
Har inte sett en blogg det senaste som inte har henne med på ett eller annat sätt. Smart.

"Föratt vara tio år har du väldigt dålig hörsel"

Vi har bara skickat julkort en jul hittills. Det är jävla överskattat. Kul att göra dom men djävla överskattat. Man måste ju vänta ett helt år för gudsskull innan man får några schyssta tillbaka. Det är höjden av uppskattning och thrill att gå o kolla posten varje dag. Julkort är nämligen mycket trevligare än ton av jysk reklam och räkningar.
Så nu har jag suttit och gjort lite bilder ( som motivförslag till årets julkort) och jag ska lägga ut dom efter allt jag vill se på tv ikväll.

Dessutom klarade jag bedriften att hämta julpyntet i källaren!! Wihoo! Åtminstone den ena lådan. Den andra står längst in och myser med granen så den får E hämta imorgon.....*hehehehe*( ser ni hornen?) ^^

Såg julkalendern idag med. Lite trist va?


Nu är det snart jul.... igen.

Jag egentligen tusen saker att göra och femton tyyysen saker att slå in i fina fina svarta paket. Men det är så att jag vet inte i vilken ände jag ska börja i. Tomtedjävelns eller min?

Stuff to do.

-Klassikern*
-julstök a la pynt
-Städa ur en garderob som är full med saker som ska till loppis.
- sortering av gamla papper samt arkivering ( i öppna spisen**)
-slå in julklappar
-Ordninggöring av förråd föratt kunna få upp jullådan samt gran
-uppsättning av hylla/-or i köket

Det kommer nog mera. Det gör det jämt.*Vilken innebär de klassiska städmomenten som jag sparar tills jag inte kan ignorera dom längre; dammning, Diskning, Dammedusning, Skura golv, Wc, vattna blommorna samt iordningplockning av iopslängda högar-under-veckans-gång.
**Som vi inte har. Ser fram emot bål sedan.