Jag idag.

Jag har sprayat min cykel idag. Imorgon ska jag ta en fin bild och lägga här. Men iaf så kommer en bild på mig nu. ;-)imorgon kommer även bilder på grillkvällen hos Ninakanin. Det är ju så sent nu.

Cykel

Nu har jag varit ute o mucklat med cykeln. Intressant. Sadeln sitter på och utan problem dessutom! Thats a first! Det kanske lönas att tänka mycket positivt? Tänkte att jag skulle göra cykeln sommarfin med lite ny lila färg och göra fint i korgen. Lite oljande, skruvande och petande ni vet.
Iaf så sätter jag mig på den, för jag måste ju prova, och den sitter väldigt framåtlutad... hmmm. Jag trixade lite till med den men nu har jag gett upp.
Jag ska springa ner med lite tvätt och träna så ska jag försöka mig på och göra iordning den innan jag ska hämta Kaspian sen.


Beso!

Bra ord

Nu sitter jag och läser lite gamla inlägg och insåg just hur länge jag egentligen traskat runt härinne.
En del
bra är ju faktiskt framhalat.
Men jag skriver sällan eller aldrig något samhälls/politikrelaterat. Jag tror att det är min rädsla för att behöva förklara mig. Jag är verkligen dålig på det. Helst i en pressad situation eller när någon har helt missuppfattat allt man sa. Jag tappar geisten.


På senare dagar nu så har jag träffat en handfull människor som jag känner ett speciellt band med. Ett sånt som man inte kan förklara och det är konstigt föratt man inte känner varann men det finns där. Minst ett av dom hoppas jag på att få odla till ett långt vackert sidenband.
Kanske är det så att jag hör till dom som har extremt få vänner men de som jag är vän med är jag obrytbart vän med också?

Varför?

Okej. Nu gick jag in på Blondinbellas sida igen. Varför? Ja du säg det? Jag blir bara irriterad på all dumhet och nej, jag har inte nått stadiet än där jag bara kan skratta åt det. Tyvärr. Varje gång blir det en mental klapp i pannan och mycket skakande på huvudet.

Nu ska jag gosa ner mig hos min manliga man och gosa. Nu innan han somnar. :D

Beso!

Håll tummarna och alla tår...

Nu får vi väl snart besked om vår nya lägenhet. Vad hyran landar på och hur stor budgeten blir till att göra iordning den.
De har trilskats i hundra år på fastighetsbolaget och det är så vi kräks nu. Men snart så kanske möjligtvis har de velat färdigt.

Allt rullar.
Väl nere i nya lägenheten ska vi sätta in vår <3 diskmaskin<3 som står här i vardagsrummet och bara står. Inte kan man diska i den heller. Haha och jag som har ett diskberg som slår mount Everest nu.  Jag har ju aktivt valt bort att diska eftersom det har varit tipptopp väder ute. Men nu vadar vi snart i bläig lukt och odiskade gafflar. Som sagt; en hälsofara.

Imorgon är det j uså tacksamt lön och det ska betalas räkningar, budgettas,handlas god mat och lyxas.
Jag ska köpa lyxjumpadojjs att vara fin i till vardags eftersom mina som jag har på mig jämt är helt fasansfullt trista,fula och utslitna.

Jag och Kaspian ska gå ut så fort han har ätit.

snsdfjkjndjknfjnspslösdfkwsjdfjffoigoweoirfoijiwsef blörilööör.

Nu har jag undvikit disken länge nog. UPP TILL KAMP!

Under uppbyggnad haha

Ja nu sitter jag här o tarvar och klockan är skitmycket. Igen.
Undrar hur fan man gör föratt byta från den vita bakgrunden till en mjukare tex lightgreen?...

Bläsch. Tänkte ju göra fint här nu när jag lutar åt att göra slut med FB. Håhåjaja. Det får vänta till imorrn det.

Eriken kommer snart hem! Han jobbar kväll denna veckan ( 16-01ca) och jag ahr kvällarna för mig själv. Tråkigt men ändå roligt.
Jag och Kaspian var ute och gungade, åkte rutschkana och byggde slott öfrut.  förut ( igår med). Det var så kul. Jag fattar inte alla mammor som bara sitter och uggleglor på sina barn när de leker! Det är ju så kul at åka rutschkana! Ok gunga kan jag fatta att de undviker ( man mår ju så satans illa när man blir äldre) men att ha en så himla bra ursäkt till att gräva i sandlådan och inte ta den...?
Kanske är dagis rätt plats för mig iaf? ;-P

NEJ SOVA!!!!

jamen va fn!

Här lägger man ut ngt skojigt värre och så tarvlar det sig. Någon mer som har problem med att kolla hela klippen?

Nu blire entertainment fösståni!

Den här var ju rätt så frän tyckte jag när jag hittade den på FB precis. Så jag kollade lite på YT och hittade fler liknande "jagharmyckettidmenliteattgörapåden"-videos.

Den artförvirrade kundvagnen.

image135


I en korsning någonstans i Falköping....

Jo live n lörn bejby. Jo live n lörn...

Mitt vackra barn är alldeles jättestort nu och jag är helt tagen när jag ser på hans bedårande lilla näsa. Vi har tittat på hockey och köpit en Kikkibil. Han är underbarast i världen. Han ligger och försöker sova nu. "Äcket mamma!" hörs det med jämna mellanrum.
 Jag hoppas att nästa unge blir lika bra som han.
 Nu ska jag bränna ut Kåldolmar o Kalsipper till honom så att han kan lyssna på det ist för Bamse när han ska sova. Det är visserligen pirater med i Bamse nowwadays men Yllet och Lumorn är vansinnigt underskattade.
Jag lyssnar på KoK i min mp3 ofta. Härligt är det. Nu vet ni varför ni ser mig se fånigt glad ut i mina lurar på proemnad.
Mer Kåldolmar åt folket!

image134

Lars nya låt

Är så himla bra. Han sjunger tillsammans med En tjej som heter Melissa Horn. Den kommer på hennes skiva sen.

"Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd å fastna här
Hur kan det va försent  att säga som det är

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
Men när jag har dig nära vill du därifrån
Jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

Å jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hde dig förut  "


Ja. Den är så himla bra.


Boy Oh Boy

Ajm so tired and flyttasugen så jag kollapsar snart på en lapsang. Haha.

Har så mycket som jag vill ta tag i vad gäller bröte som är uppsamlat och påsamlat så jag vet inte vart jag ska börja ju. Kanske ska ringa Börja så kan ju han börja. Han heter ju så. ^^
Så nu när ni har fått dagens asgarv så ska jag lyfta på rumpen och hitta på nått annat. Måste skriva ut lite bilder på våra ytterst intressanta fuktskadade fönster inför hyresgästföreningens möte imorrn.

Jag är numer en ångestfri ostuderande passions sökande kvinna med stjärnorna i sikte!

Fridens tjabos!

Blörk

Me sick. Kaspians näsa lever ett eget liv och jag låter som om jag hamnat i målbrottet. Sexigt med värsta whiskey/rök stämman. *Tänk positivt*
Vi fick hem våra beställda böcker igår iaf och det var ju bra. Då har jag något att läsa nu iaf. *tänk positivt*
Jag har plirat lite på fritidsresors sida ikväll. mmmm... Jag blir solbränd bara av att titta på bilderna. *tänk positivt*
Något tips om bra semesterställe? (Inget pretto. Bara sol, bad och lek. *Tänk positivt*)

Nu ska jag sova bort min annalkande feber. *tänk positivt*

image133

Åsså Björn.Bilder .

 Ny familjemedlem. Nemonen heter han efter Nemo.
 
 FlumJossan. numera brunhårig.
image132


Några Gudinnor, mycket flum och en hemlis.

Jag var på ett föredrag om Gudinnor igår kväll. Det hela var mycket intressant även om upplägget sackade lite. Det kändes lite som att vara på en föreläsning om "Da Vinci koden" i kvinnlig skepnad och Ove var den som höll i tåtarna. Hursomhelst tyckte jag att det var mycket intressant och det blev en hel del Aha och jahaaaa. Skratt också så klart , riktigt så man såg hornen växa.
Det rekommenderas varmt om inte annat bara föratt en stund vara omgiven av kvinnor som hittat sin plats i universum. Mycket påfyllning av energi.


Innan detta och efter Erik kom hem från jobbet och jag o Kaspian hade gungat klart så åkte vi på "Marken". Lika mycket saker som vanligt. Vi som för en gång skull hade råd att handla köpte knappt någonting. Jag har inte det behovet längre helt enkelt. Nu säger jag inte att jag inte i framtiden kommer att  handla oss fattiga på IKEA men just nu så känner jag inte det behovet.
Håhå ja.

Den senaste tiden har gått i tecknens tecken och jag har helt och fullt omfamnat det med hela min själ.
Det handlar ine om sammanträffanden som man så gärna kallar dom utan faktiskt om vägvisare. Allt som hänt det senaste säger att jag är på rätt väg nu. Det känns så jäkla bra.

Nu i helgen är det rekreationstid och Tarunmässa i Skövde för hela slanten.
Imorgon blir det förmodligen storseans och på söndag blir det "Tidigare liv"- och "Attraktionslagen".föredrag. Dessutom blir det utforskning av alla fina bord de brukar ha stenar på och annat flum. Ni vet ;-)

Min son är världens bästa lilla person och han ska köpa en motorcykel när han blir stor. Han talade om det för mig idag. Dessutom målade han en bil framför ett stort berg. Jag ska lägga in en bild imorgon ,jag lovar.
Han kan tala om en sak för mig men när han ser att jag itne förstår så tittar han väldigt noga på mig och så förklarar han med andra ord vad han menar. Gud va jag älskar honom.
Jag har världens smartaste unge!

Kom ihåg: Follow your bliss!!!

Fridens!

Meget bra.

Schup.
Tog en lyssning av fåglarna på väg hem. Det lät sommar. Så nu är jag flumlugn och ska plugga lite.

Påsken var skön. Kaspian var hos farmorn hela helgen och vi var på fest och lite halvbakis. Jag mådde förvånansvärt bra. Det var nog lite värre för Erik. Åldern börjar väl ta ut sin rätt. *hornen!* ;-)
Tog typ tre bilder på fredan så kul hade vi. Dyker upp senare.

Nu börjar jag känna mig lite såsig. Vi gick upp vid 7 och jag har varit jättepigg hela morgonen fram tills nu. Det kan vara så att hjärnan inte fattat att jag klivit upp ur sängen och slår tillbaka med att bli trött nu ist. Vem vet...
Haha och nu kollade jag på klockan och insåg att det bara gått ca en o en halv timme sen dess. haha. Tröttheten hann ikapp liksom.

Nu bär det iväg. Fridens!