Gosegrisen

image13Min lille gosegris.
Jag älskar bilder som inte riktigt blev som man tänkt sig. Helst sånna som är lite snea och för ljusa. Dom är som roligast. Föratt inte glömma dom med en stor finger som skymmer typ allt. Gött mos!

ursäkta

mig för alla felskrivningar.

Nähäpp!

han vakande visst itne.

Iallafall så har jag jobbat som en smurf!
idag har vi haft nyöppning i affären som har blitt större. Det har jäktats i tre dagar och folk har sprunigt som yra höns. Babysitters, flaskborstar, rosa väskor och  döskalletröjor  har flugit runt i affären i farlig fart!
Så idag har vi haft fler folk inne på en dag än vad Linda har haft innan.
Jag har liksom tyckt att det har vart lite semester att jobba där med lite o göra och glada ungar jämt. Men idag! Himmel! Mycket folk i jämn ström hela dagen och en rejäl dagskassa som var tredubbel i jämförelse mot andra dagar.
Mina fötter värker och vilken sekund som helst kommer jag att få ryggskott! ;-D Men roligt har det varit! Inte en lugn stund.

Idag hade jag godis dag och imorron är det 40min prommis på morron. Inge godis igen förrns på om en vecka.
Jag vill gå på Afrikansk dans! Tänk så kul! Har sett på tv hur man liksom svänger runt o bara får släppa loss och jag älskar det!
VIll vill vilL!!!!
Ska iaf satsa på att börja använda gymkortet först.
Skaffade det i sommras. Har vart där 4 ggr. *skäms*
Men men. Nya friska tag!

Har dessutom bokat synundersökning i nästa vecka och lånat hem bågar idag. Ska lägga in en bild så kan du rösta på din favvo! hehe.

KRam!

Jahaja.

Egentligen borde jag väl städa nu. Men det är ju tråkigt ju.
Ska kila till lokalen senare tror jag. Ska se om jag kan plita ihop ngt bra. Hängde ut i korridoren sist jag var där och var nöjd men så kollade jag in senare och är kanske inte nöjd längre. Men jag får la se till att jobba upp mig! ;-)

Igår när jag kom hem så hade Erik lagat midda till mig! Jag blir löjligt glad när han gör sånt. Såna vardagsgrejjer som han aldrig gör annars. En del av mig undrar vad han vill ha och en del av mig är så tacksam att ett anfall "uglycry" inte är långt bort. Bizzart. Jag är kort sagt van vid att Erik är Bardh inte Erik.

Kaspian och jag var hos läkaren igen igår. Den snälle doktorn undrade vad den föregående läkaren hade gjort och suckade resingerat när jag redogjorde för förrgårdagens event och sen gav han Kaspian diagnosen "sprucken trummhinna" och ordinerade kåvepenin.
Kaspain har precis avslutat en 7 dagars kur med Kåvepenin för drygt en vecka sen... Det smakar anus ( jag var ju tvungen att se hur det smakade. Det resulterade i frustningar,host och ett helvetes spottande) men min pojk är superduktig. Gapa o svälj nu ere helg.

Greys anatomy var igår. Det finns inget annat program som får mig att åka bergodalbana så. skratt och tårar. Himmel.

Nu ska jag ta ett krafttag.

Kan pappa...

image10hehehe

...kan jag!

image9hahaha! himmel...

Kolla!! Pappa tar kort!

image6Älskade busunge!

Äntligen Äntligen jobb!

Jag kan inte beskriva HUR skönt det är!
Igår så pratade jag med Linda och blev praktiskt taget lovad en 40 % tjänst där. Oavsett ,sa hon, så kommer jag få jobba  MYCKET.  Whoopei!
Så idag har jag jobbat i tre timmar o ska jobba tre till imorron. Supergrejjt!

Imorses ringde personalansvarig Anna från Lidl och kl 18.30 var jag där på arbetsintervju! Det gick jättebra och hon ska höra av sig i nästa vecka. Det handlar om ett jobb på inringning! Skitbra!
Tänk att allt kom på samma gång.
Sen till sommaren kommer ju Erik ( förmodligen) att ha en fast tjänst på JKJ.

Kaspian är sjuksjuksjuk. Läkarne är inkompetentainkompetentainkompetenta...
ska hitta en kompetent läkare imorron om det så är det sista jag gör!

Men snart kankse vi iallafalla flyger på egna vingar för första gången. :-)