Urholkning

Jag är supertrött. Det hela kan bero på att jag är onödigt förkyld. Ni vet, jag är sådäringa ...håglös.
Idag har jag letat igenom mina tankar efter en låttext som jag skrev för länge sedan. Jo, jag började i tanken eftersom det är lättare att hitta den bland papprena om man först hittat den i huvudet.
Men jag vet inte riktigt vart den är. Det är hemskt synd för den är faktiskt riktigt bra. Inte bra på det sättet som dikten du skrev i fyllan o villan i lördagsnatt utan bra som i ... riktigt bra!
Jag tog med den till Chonas ( fancy för Jonas) för jag ville ha musik till den och det blev bra. Jag kan inte ett enda av ackorden han lärde mig men melodin sitter i huvudet som i berget.
Jag har en aning om vart den är men är inte säker. Jag ska försöka lokalisera den utomkroppen imorgon. Då kan ni få höra den.

Just precis nu känner jag mig såsig. Jag borde lägga mig och sova men det är alldeles för sent.
Det susar så mycket i mitt huvud men jag tycker kanske inte det ska vara till allmän beskådning. Ibland så har jag suttit och skrivit mycket här bara föratt inse att det är för mycket. Vilket så har jag sparat det eller bara rätt och slätt raderat alltihop. Men det är väl så när man är välsignad med ett så bra sätt att bara kunna skriva ur sig allt.

Jag ska börja ge mig själv lite tid. Det ska absolut inte bli en tvångsgrej utan en känslogrej. Känner jag att jag vill umgås med mig själv lite så har jag ju alltid ateljen. Det är så svårt att få inspiration på ett ställe med galler för fönstren bara, även om man lyssnar på Lars och Lisa.
Men nästa gång ( förmodligen imorgon) blir det rött och yvigt!

"Du kan inte förändra världen. Låt världen förändra dig."  Var det någon som sa va?

Bubbel

Ni vet när man är sådär kär så att det bara bubblar i magen?!
Så har jag känt idag när jag har kollat på Kaspian. Sånt där går i vågor. Man älskar ju dom, ni vet men man är kär i dom i vågor, Männen i ens liv ;-)

Det är så roligt med Kaspian nu för han pratar meningar. Jag kan föra ett riktigt samtal med honom och vi förstår vad vi säger till varandra.
Han sa till morfar ( min pappa) "moa oppa åschlå dä." ( morfar hoppa också där!) . så fort vi kommer en liten bit hemifrån så kommer det alltid "u e vi emma!" ( nu är vi hemma). Det är så skönt när man kan tala om för honom att vi ska städa och han säger ja och gör det. Samtidigt som det är precis lika skönt när han ger mig ett bestämt nej och talar om för mig att han ska " fika momo!" Eller att han ska sätta sig vid datorn o lyssna på musik ( "Dä!" och så headbangar han) och ibland vill han kolla på bilder på "Ischla o  Koko!" ( Liza och Kicki).
Det är så skönt och se honom när han ser att man förstår vad han säger. Frustrationen har släppt för honom. Vi fattar äntligen!!!

Älskade älskade barn. Den kärleken är oändlig, skrämmande och det starkaste jag någonsin känt. Jag skulle kunna gå in i brinnande hus och dyka bland hajar för honom. Min alldeles förskräckligt busiga lilla onge!!!

Borta

Diska. Dammsuga. Tvätta. 

        Vad hände med Krama? Vackra ord ? Älska ?


Hushållerska. Hotelldirektör. Städerska.


                 Vad hände med Själsfrände? Älskarinna? Vän?


Idiot. Fjortonåring. Man.


                          Vad hände med Älskling?  I frog you?  Mannen?

Var tog vi vägen?
Hur hittar vi tillbaka?

Lite funderingar

Jag längtar tills riktig höst. Det ska bli skönt med en avkylning. Kanske kan jag få lite nytt perspektiv.
Mrocken var kanontrevlig. Heil "Momas Guns"!
Men i år var bristen på WC eminent och jag säger bara skäms! till kommunen. Varför inte göra en deal med Plantis så rockarna kan låna utetoalettterna EN kväll om året? Ha? Skämmes!

Sen var det ngt jag skulle fråga som jag har tänkt på hela dagen men kommer inte ihåg nu. Typiskt.

Nu ska jag sluta lyssna på bedrövelsemusik och inte tänka så mycket. Nu är det dags att ta sig i kragen o rycka upp sig. Tighta till hängslena och fixa ordning i ledet!


Klapp på egen axel blir det dock. Jag städade och gjorde fint i vårt sovrum och i Kaspians igår. Klapp Klapp.

Jamen jag är väl kanske lite rädd föratt gå och lägga mig. Ok? :-/
Jag hade världens mardröm inatt och vill helst inte återuppleva den. Det är så svårt bara att hitta ngt som distraherar bort den.


Gullegull och snutteplutt då. Allt detta snuttepluttande pisses me off! Ok vi fattar att ni ähählskar varann. Snutteplutt da. Enough already!

Jag vill verkligen ha så att man kan göra smajlisar med horn.


Håhå

Va gla jag blev nu! Äntligen lite mer kommentarer här. Skönt o få lite mer respons.*nickar*

Lägenheterna som vi kollade på flyttas det inte till. Ska titta på en här i grannhuset next week tror jag. Vi får la se. Det är som så att vi vill flytta o har en massa krav men är inte så på...hehe.

Iaf så har jag pratat med en massa gamla vänner och det är riktigt skönt. Superkul att höra vad alla gör nuförtiden.
Alla pluggar typ och jobbar men bara jag och A har barn. Det känns så surrealistiskt.
Vi ska träffas nu snart ju o så kul det ska bli!

Från en sak till en annan så måste jag verkligen ta mig i kragen o städa här. Blä. Jag bara väntar mig att få se en liten mus sitta i ett hörn och lukta sig hög och belåten på en tub glitterlim....

På lördag så torr jag att jag o buggen ska ha lite förrgalej innan mrocken.
Jag menar: På lördag så tror  jag att jag o  gubben ska ha lite förgalej innan mrocken. haha vad fel det blev. Tur att man korrläser ibland iaf. :D
Kika in om du vill! Jag vet att det inte direkt ligger på vägen till mrocken ja. Men "goda vänners lag trillar ofta trevligt en kväll" som det ju heter.

Pusselislaskdaggmask! ( K tycker att det är urkul när man säger så o håller på att skratta ihjäl sig :-D)
*Normala fönster

*badkar
*uteplats eller balkong
*fräscha vitvaror
*normal bänkhöjd
*gärna nyrenoverad
* bottenplan eller 1:a våning
*stort kök eller kök med separat matplats
*garage
*fint utanför ( dvs typ trädgård)
* 4:a
*samma itbolag som vi har nu.
*klädkammare vore inte helt fel.

Det här är vår kravlista nu när vi letar lägenhet. Jag tror att man kanske får tumma lite på vissa saker... ;-)
Vi ska kolla på två som låter hyffsat bra nu i eftermiddag.
Det ska bli så skönt att komma till en lägenhet som känns ren när man har lagt ner flera timmar på städningen. Och att kunna öppna fönster utan att behöva plocka ur en massa saker ur dom.
Där det är normal bänkhöjd ( vi har sjuttiotalsstandarden nu) så att man kan köpa sig den lyxigaste grejj som borde vara standard i tamijfn alla kök. En diskmaskin.
Jag tror att skilsmässostatistiken skulle sjunka enormt om det tillhörde standard i alla bostäder.
Halleluja för Diskmaskinen!

Karneval.

                       
Torftigt men det var mest kassa bilder jag fick med samma gubbe på hela tiden...
Vi hade ingen barnvakt så vi bestämde oss för att satsa fullt ut på next helg ist.... Maratonrocken...hehehhe        

Lite blandade bilder

image66

Nej jag är bara trött faktiskt.

           

Jag vill bara poängtera att jag lägger inte ut bilder på när Kaspian leker med sina kompisar av den enkla anledningen att jag tycker inte att man ska lägga ut bilder på andras barn på nätet.

Inget ont, bara väl

Men inga ord har jag till försvar
Jag bara blundar och önskar att du stannar kvar
För jag vill ha dig kvar

Lite bilder

... och ett Hiskeligt leende för jag ska klä ut mig imorgon!!! :-D
Det är ju kranevalen ( eller kanske Karnevalen då Jolene!) i stan och då klär man ut sig. Basta! Bilder utlovas från detta event senare i helgen/veckan. Ska bli skojskoj!

Nu till massa goa spindelbilder från semestern. Spindelfobiker ombeds kila vidare....
Jag lekte lite spindeljägare förstår ni. Tyckte det var läbbigt att småsmå spindlar ser ut som tarantellor när man kommer näranära dom. Enda gången man  gör det är ju med kamera.. jaja. Håll till godo!

 
Den här tex. Fast det är klart... en hundus Rickus är det ju... Ingen spindel. Men han är fasligt nära! ;-)


Den här spindeln är garanterat den största spindeln jag har sett som varit "frigående" i brist på bättre ord. Min pappa har ju haft fågelspindlar i terrarier hemma för hundra år sen. Därav min "frigående"klassifikation.

Samma som förgående.


Den här satt på skaftet av en pipa och var pytteliten.

Woho!

Nu så ska vi äntligen träffas igen allihop i det gamla gänget. Det är ta mig fn på tiden också!
Angela och jag har äntligen bokat ett klockslag och en dag. Vi som har pratat jättelänge om att träffas och nu blir det av! Tjoho! 8D
Så nu har jag letat upp alla kontaktuppgifter till allihop och nu så ska jag knåpa ihop inbjudningar tänkte jag. Ska leta upp en skrivare som funkar bara. jaja.
ÅÅå det ska bli så kul!!!

Me: a spoiled brat!

Snart är dessa jobbiga heltidsjobbsveckor slut...sluuut i tell ya godddddamn it!!!
Diggar jobbet men är inte van vid att gå heltid. Jag är ju en bortskämd liten slampa jag. :-D
Jag hade en mycket roande liten diskussion om det här med hemmafruandet med Vännen för ett tag sen. Summan var ungefär "att det skulle vara jävligt glassigt o ha en sugardaddy" och "det enda du behöver är att sitta o vara caffelatte-mamma hela dagen". Sen när Karlen kommer hem så "delar man ju på de kvarvarande hushållsysslorna. Säger han nått om att man inget gjort under dan så kan man ju bara säga  Du! JAG var minsann hemma och tog hand om vårt barn! DU har bara suttit o vänt på papper hela dagen! Kallar du DET för jobb???" *asg*
Behöver väl itne säga att samtalet spårade ur lite... ;)
Men jag måste säga att det är lockande att få ordning på kaoset här hemma. Jag kan nästan lova att det ser bättre ut i E:s & Co gamla lägenhet än vad det gör här nu. Ja gamla vänner det säger en HEL del det!

Asch nu är det Futurama och sova. Köss!