Godisgris.Kolla in Kaspian på bilden i mitten.

Lite klag.

Förövrigt är det så jävla rövigt att jag aldrig planerar!
ALLA har planerat för i helgen utom vi. Asigt.
Nästa år ska här åkas bort över denna helgen. Basta!

Grönt är skönt

Nu är det fullfjärdad sommar men folk runt omkring mig envisas fortfarande med att säga: "Sen till sommaren...". Det irriterar mig lite. Dessutom är det dom som är ute i solen hela långa dagarna och verkligen borde fattat vid det här laget att det redan är sommar.
Slut på klag.

Kaspian sa igår : Mamameemma! ( översättning: Mamma är hemma!)
Jag blev så himla glad så jag var nära att börja lipa varje gång jag tänkte på det igår. Vi som har barn vet vad som menas när man säger att tiden går så fort...
Dessutom säger han : "Dädåboja!" (där då bor jag!") när vi kommer utanför vår dörr i trappen.
Nu kan han säga :
Baj med ett s på slutet ibland :-D, kissa, bil, motorcykel( om än lite sluddrigt), cykla, bada, toa, tutt, dricka, mamma, pappa, Liza, Jejja( Jossan), Titti ( Kicki), Itta ( farmor Birgitta), sitta, hejdå, hej, kaaakaaaa!, ja, nej, klocka, kaspian ( lite sluddrigt), Geta ( fröken Margareta på dagis, leka, där, därborta, flygplan, flicka, pojke, blomma, o-o ( volvo), åka.
Nu har jag säkert glömt jättemycket. Men dyker det upp nått mer så lägger jag på det.

Jaja. Det är fint väder och det är kul på jobbet. brunbrända ungar överallt.
Det kom in tre killar igår och den ena av dom försökte tigga till sig en chokladbit.
-Hur många spänn kostar den?
-Det står där, fyra kronor.
Då håller han upp armen och spänner muskeln fyra gånger och säger "spänn" för varje gång. Flinar och tycker att han är jätterolig. Gulligt. haha.
Undrar hur länge dom hade filat på den. :D

Jag har hunnit ha öroninflamamtion och Kaspian och Erik har hunnit bada i Pankapölen. Jag saknar aldrig så mycket en riktig sjö som på sommaren alltså. Skitstad.

Erik får sin provanställning nu efter midsommar!! jihoo!!! Nu är vi rika! hahahaha!!!
Det är ett skitbra jobb men det märks att det är killar som styr. Ingen framförhållning whatsoever. De frågar på fredagen om han kan jobba på lördagen. Hallå?

Snart är det semester. Då ska jag sola, bada och gosa.

Jag läser väldigt mycket när jag lägger Kaspian. Nu har jag sträckläst Paolo Coehlos Zahiren och Alkemisten. Det gick inte att lägga ifrån sig dom. Nu har jag börjat om på Zahiren igen. bra är den.
Jag har satt hundöron på alla ställen i böckerna som jag tycker att det står något som är speciellt bra. Nästan varje sida är det vikt på. :-D

Jaja. Gla Missommar!!

Btw

Jag läste horoskop idag i FT på lunchen. Gammal tidning men men. I sju av de tolv stod det exakt samma sak! Jävla tarvligt FT! Skämmes!
Tillomed jag skulle kunna skriva horoskop bättre till er.

jobb

Det här med jobb.
Jag har hört folk säga  "Jag älskar mitt jobb!".  Själv har jag aldrig haft det behovet. Främst föratt jag inte hatt ett jobb förut . Men nu känner jag vissa stunder att ja, jag älskar nog mitt jobb.
När den nyblivna urtrötta mamman kommer in med sitt nya knytt i rock-a-tot:en. Å Jag blir elldeles snuttig och vill bara gå fram och plocka upp bäbisen och gosa tills bäbisen är alldeles färdiggosad! Mamman vill jag ge en virvlande fanfar och tala om att hon har kämpat väl de tio senaste månaderna. Än har jag inte gjort något av det. Men då när de kommer in i affären de nyblivna mammorna med sina knytt så undslipper det en lyckans-välbehags-suck ur mig och ett fånleende sprider sig i mitt ansikte.
älskar jag mitt jobb.

Bäst som jag står där och flinar så ser jag i ögonvrån en gammal tant som vevar  med handen. När jag riktar blicken mot henne så fräser hon ur sig att hon undrar om jag möjligtvis kan hjälpa henne eller hur är servicen på det här stället egentligen?
Proffsig som jag är ( ;-) ) kopplar jag på charmen, som skulle kunna smälta choklad, och går och hjälper henne.
 Vi kommer fram till vilken storlek på tröjan hon ska ha och sen säger hon att paketet ska faktiskt vara inslaget som en present så om du kunde ta och göra det ... I fint papper, ta bort prislappen sist jag handlade här glömde du faktiskt det och oh så jobbigt det blev, kan du inte vika in kanten där så att papperskanten inte är fransig, snåla inte på krullet!
När jag väl lägger fram paketen på disken suckar tanten och tittar på klockan. Hon slänger fram pengarna till mig, och det ska minsann vara jämt, vilken tid det tog nu kommer jag bli sen till middagen med Gösta,  o att det kan ta sån tid att få ett paket inslaget, sen rusar hon därifrån.

Då kan jag inte direkt säga att jag älskar mitt jobb. Tycker om det gör jag ju fortfarande men det stannar vid det.

Get my drift? ;-D