oberörd eller äcklad?

vissa stunder är det som en jävla bergodalbana. Hjärtat o hjärnan är äcklade medans förnuftet är solklart oberört. För faktiskt, varför ska jag känna ens äckel för någon som inte har empati (hänsyn, kärlek, respekt)  för någon annan än sig själv?
nej .
Nu är det nog.
Kommentarer
Postat av: emma

precis!! lägg kraften på annat viktigare istället. Det kan inte vara nyttigt och gå runt å vara äcklad :) Throw it away and be healthy...ja du fattar va? :) förresten, följer inte många bloggar men din vill jag gärna fortsätta med! PUSS

2010-02-12 @ 20:44:36
Postat av: Mika

Gud, vad jag minns allt det dar. Och ja, hellre ensam an med daligt sallskap. Alla ganger. Jag vill saklart fortsatta lasa din blogg, men det antar jag at du redan hade pa kann. Maila losenord o sant pa FB, sa kollar jag av. Jag blaser styrka i dina steg, var det en god van som sade till mig en gang. Nu ar det min tur att blasa tillbaka. Kanner du hur det stormar, hjartat? Jag lag oh tankte pa dig igarnatt nar jag som vanligt inte kunde sova, hur langt vi kommit, och hur allt blir som jag hade pa kann. Du vet med allt, separationer och hjarteproblem. Jo, jag tror vagen ar utstakad for oss, och vi vet det langst darinne, eller hur? 3 manader to go, jag ar fortfarande livradd, ch det blir inte lattare for var dag som gar, det kan jag meddela. Karlek!

2010-02-13 @ 05:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback